Këngëtari i njohur shqiptar bënë aksident me tërë familje, Falënderon Zotin pasi shpëtuan (Video)

Oh zot faleminderit që shpetova familjen dhe vetën! Një aksident pesova sot në mengjes , rrugës për zvicër dhe fal zotit shpetuam nga një largesi 100 metra , sot kuptova qe pasuria, Fama nuk është azgjë, oh Zot begatoje at person qe i ka bër keto bariera se sot sigurt do humbja veten dhe ter familjen.

Nuk kishte azgjë me keq kur 3 minuta nuk degjova zerin e familjes , kujtova se i humba ne ujë , por degjova zerin e Djalit tim te vogel Aliun me tha qe jam mir, oh zot faleminderi faleminderit faleminderit , ti je meshirues meshirberës .

Ky ishte postimi i plotë i Labinot Rexhës i cili kishte bërë aksident sot rrugës për në Zvicërr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *