Jennifer Lopez shet shtëpinë për 17 milionë dollarë, por komenti i shqiptares ju shkrin së qeshuri

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez duket se janë aq të përsosur për njëri-tjetrin edhe pse iu është dashur një kohë e gjatë që të gjejnë njëri-tjetrin.
Tani, dy të dashuruarit janë duke e shitur apartamentin e tyre në New York për një arsye shumë të rëndësishme: të gjejnë një vend me më shumë hapësirë për familjen e tyre të përzier.

Shtëpinë e kanë vënë në shitje për 17.5 milionë dollarë.

Mirëpo, përveç lajmit për shitjen e shtëpisë, përshtypje të gjithëve ju ka bërë një koment i bërë nga shqiptarja në këtë lajm, ku ajo bën një pyetje interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *