Mahmut Ferati kolegu më i mirë i Shyhretes i ka dy fjalë për Shkurte Fejzën

Mahmut Ferati dhe Shyhrete Behluli janë një nga duot më të njohura, një tandem që ka funksionuar mirë për shumë vite.
Mahmuti e Shyhretja numërojnë shumë këngë hite së bashku. Ata, ndër vite kanë kënduar edhe në një mori dasmash e ahengje.

Bashkëpunimet e dyshes së fundi janë më të rralla, por sipas Mahmutit, sapo ta gjejnë një material të mirë, atëherë sërish do të këndojnë bashkë, shkruan “Kosovarja”.

Po, çfarë mendon Mahmuti për Shkurten? Këngëtari e ka vlerësuar lartë këngëtaren Shkurte Fejza, duke thënë se si Shkurten ashtu edhe Shyhreten i vlerëson lartë. Ai ka thënë se për të të dyja janë ikona të muzikës shqipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *