Shikoni se çfarë kërkesa kanë shqiptarët për dasma

Këngëtari Alban Mehmeti në bisedën me Ardin në emisionin ‘Tour de cool’, ka treguar edhe për këngët më të gabuara dhe më interesante që shqiptarët i kërkojnë t’i këndojnë nëpër dasma.
E ndër ta që padyshim është kërkesë shumë e pavend, është edhe kënga që Albani tregon në ngjarjen që i ka ndodhur aty e që e tregon në videon më poshtë:

Albani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *