Sa ia pa hajrin serialit “Çka ka shpia”, Gresa Pallaska?

Është një nga ato aktoret që zëri i saj është dëgjuar edhe jashtë kornizave kombëtare.
Rolet e Gresa Pallaskës po vazhdojnë të mbeten të pazëvendësuara si në film, teatër, e sidomos në ekranet televizive, shkruan Kosovarja.

Pikërisht, kjo e fundit i ndihmoi më shumë të afirmohej si aktore profesionaliste, dhe e suksesshme.
Më saktë, Gresa luan rolin e “Rabisë” në serialin vendor “Cka ka shpija”, për çka tani edhe ka siguruar simpatinë e qindra adhuruesve.

Ajo së fundmi ka shpëtur disa sekuenca të shfaqjes së saj në këtë serial, ku tanimë i ka bërë publike edhe në Instagram.
Për më shumë, janë imazhet e lëshuara më poshtë, të cilat lënë shumë për të dëshiruarar. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *