Mihrije Braha: Jam femër e kompletuar dhe goxha inteligjente, rrall ka si unë

Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare modeste së fundmi.
Në paraqitjen e saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet mjeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte këngëtarja.

Ajo zbuloi sekretin se nuk mban mend gjërat, madje nuk i mban mend as “fjalëkalimet” e llogarive të saj sociale.
Mihrije Braha tha më pas se ajo e konsideron veten të kompletuar dhe inteligjente, përpos që duket bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *