Publikohet video e rrallë kur Dua Lipa këndonte në gjuhën shqipe

Dua Lipa dikur jetonte në Kosovë dhe ndiqte shkollën private “Mileniumi i Tretë” në Prishtinë.
Kjo shkolle ka është publikuar në youtube një video e rrallë ku shihet Dua Lipa e vogël duke kënduar në gjuhën shqipe, transmeton Korrespodenti.
Video është publikuar para 10 vitesh, mirëpo, shumë nga ju këtë nuk e keni vënë re.

Po ashtu ajo këndonte këngën e famshme të Alicia Keys, “No One”.
Në videon e më poshtme ju ftojmë ta dëgjoni Dua Lipën me zërin e saj të mrekullueshëm duke kënduar në gjuhën shqipe dhe atë angleze. /Korrespodenti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *