‘Ku e ke atë hamshorin 60 vjeçar’, Adelina Tahiri le me gisht në gojë fansin

‘I keni parë letërnjoftimin bashkëshortit tim që ja dini moshën’
Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri së fundmi është bërë nënë për herë të parë.

Ajo dhe bashkëshortin e saj Serjoza Markov u bënë prindër të një djali dhe vendosën ta pagëzonin me emrin Jon.
Ditën e sotme këngëtarja ndërsa ishte nisur për një emision ku ishte e ftuar,ajo ka dalë me nje video live në profilin e saj në Instagram.

Mirëpo ajo sërish është ngacmuar për bashkëshortin i cili është shumë më i madh në moshë se Adelina ku njëri nga ndjekësit e pyeti’ ku e ke atë hamshorin 60 vjeçar’.
Ndërsa këngëtarja i përgjigjet me sportivitet.’I keni parë letërnjoftimin bashkëshortit tim që ja dini moshën’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *