Shqiptari mbulon me para këngëtaren serbe

Shenki Versace mbrëmëka mbuluar me para këngëtaren e mirënjohur serbe Sandra Afrika.
Ajo ka kënduar vetëm për atë dhe shoqërinë e tij të ngushtë në Shkup.

E quajnë Shenki dhe vetës i thotë Shenki Versaci. Ai është bërë i famshme në rrjetet sociale me pasionin e tij për Versace. Ka dekoruar edhe shtëpinë me simbolin e kësaj kompanie, pishinën dhe gjithçka tjetër. Shihni disa foto tw këtij djali nga Shkupi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *