Shpetim Desku dhe gruaja e tij i futen papritmas në shtëpi Elvis Nacit, ja reagimi i tij kur i sheh tek dera

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show ishte Elvis Naci, hoxha nga Shqipëria.

Por para se të vinte në emision, Elvis Naci ka pasur një befasi në shtëpinë e tij, kur aty i janë shkuar musafir moderatori i emisionit Shpetim Desku bashkë me gruan e tij Artën.

Se cili ka qenë reagimi i Elivs Nacit ndiqeni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *