Kjo është shtëpia super luksoze e Shkurte Gashit (FOTO)

Është këngëtarja më e kërkuar e tregut muzikor, Shkurte Gashi ka të ardhura të mira nga kjo industri.
Këngëtarja shumë herë e ka treguar se ka një jetë tejet të mirë financiare. Përveç investimit në pamje, Shkurta investon edhe shuma të mëdha në mobilimin e shtëpisë së saj. Me poshte keni edhe fotografi te shtepise.

Ajo pa asnjë hezitim tregon një kënd nga shtëpia luksoze që ka dhe në të cilën jeton me familjarët e saj.
Për më shumë shikoni super shtëpinë e Shkurte Gashit./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *