Një darkë me Rita Orën apo Dua Lipën? Lorik Cana jep përgjigjen e bukur (Video)

Lorik Cana është munduar të mos bëjë zgjedhje..
Ai është takuar dhe ka bashkëpunuar me dy yje shqiptare të njohur botërisht.
Si për Ritën ashtu edhe për Duan, Cana ka respekt të madh, por i pyetur se me cilën do të zgjedhte të shkonte në një darkë, ai ka këtë përgjigje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *