Shqiptarja shpallet Miss në Nju Jork dhe feston me shqiponjë, Mediat serbe nxjerrin flakë (Foto)

Florinda Kajtazi është bukuroshja kosovare e cila është shpallur miss në Nju Jork dhe fitoren e saj ajo e festoi duke e bërë shqiponjën me duar.
Ajo është shqiptarja e dytë e cila arriti të bëhet miss brenda 3 viteve në Nju Jork.

Por ajo që vlen të përmendet në këtë rast është reagimi i disa mediumeve serbe të cilët reaguan pasi që Florinda kishte bërë shqiponjën duke thënë se po të kishte bërë një gjë të tillë një serbe asaj do t’i merrej titulli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *