Ky ishte reagimi i Lutfi Hazirit kur e kuptoi se djali i Hashimit po ia do vajzën

ndrit Thaçi i bri i Presidentit Hashim Thaçi, më shumë se për çka do, flitet për jetën e tij private.

Media ia ka identifikuar disa të dashura, të cilat megjithatë nuk janë konfirmuar nga vetë i riu.

Së fundi po flitet se Endrit ka hyrë në lidhje dashurie me vajzën e kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, që po ashtu njihet si aktivisti më i zëshëm i “LDK”-së.

Endriti është parë nën shoqërinë e Lotinës, vajza e vogël e Lutfi Hazirit dhe Mirvete Bajrami.

Lotina ka lindur në kohën e luftës, andaj edhe është pagëzuar me këtë emër, shkruan “Kosovarja”.
Endrit, djali i vetëm i Presidentit të vendit nuk e ka parë të udhës të thotë diçka në lidhje me pretendimet e medies për një romancë mes tij dhe Lotinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *