Mësoni pse dhe për kë ishte duke u ndarë nga burri Shyhrete Behluli

Epo, Shyhretja është shumë zonjë.

Këngëtarja e mirënjohur Shyhrete Behluli, për vite me rradhë ishte më e pëlqyera për këngët e saj të bukura, për baladat e ndjeshme, gjithashtu patriotizmit në kohët më të vështira.

E, burrat shqiptar nuk e donin vetëm për këngët, por edhe për atë se si dukej, si sillej.

Si reagonte burri, i saj ndaj gjithë vëmendjes që i jepej të shoqes?
Ndonëse duke e ditur statusin e saj, sipas burimeve të afërta, ai ishte vërtet i ndjeshëm e xheloz.

Kjo gjë e ka rrezikuar edhe martesën e tyre shumë vjeçare.

Si do që të jetë, ata vazhdojnë të jenë bashkë dhe janë bërë edhe gjyshër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *