Operacionet plastike të Atifete Jahjagës nuk kanë rënë në sy kurrë më shumë

Ish presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka pësuar një ndryshim të madh që nga koha kur ishte në këtë post e deri tani.

Pesha e saj është ajo që dukshëm lehtë dallohet, por ajo është akuzuar shpesh dhe për ndërhyrjet e shumta kirurgjike.Në fotografinë e fundit të publikuar në Instagram këto ndërhyrje duken qartë në fytyrën e saj, buzët e bëra, hunda, dhe mollëza të fryra.

Ndonëse, nuk është më presidente, por me fondacionin “Jahjaga” apo po mban aktivitetet e saj, ku së fundmi vizitoi dhe fëmijët e komunitetit romë në Fushë Kosovë.Ndërsa sa i përket jetës private, ka disa muaj që ajo është ndarë nga bashkëshorti i saj, Astrit Kuçi, i cili shumë shpejt e zëvendësoi atë me një tjetër./GazetaBlic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *