Abazi: Gabim i madh nëse gruaja ime Mihrija mbulon bukurin e saj, le ta shohin te gjithë

Kengetari Naim Abazi se fundi ka bere buje te madhe, pasi foli per Halil Kastratit.

Ai ndërton shtëpi me para të të tjerëve, e ne ndërtojmë shtëpi me para tonat. Hoxha i Shkupit që i kemi kënduar ne e ka shëruar një djalë me paratë e veta, s’ka krahasim këtu”, ka thënë Naim Abazi.

Naim Abazi ka vazhduar te flas për fenë, duke thënë se mbulesa nuk është e jona, nuk jemi arab dhe se duhet te hecim ka evropa dhe Amerika.

Por ne disa momente ai ka folur edhe per gruan e tij, kengetaren Mihjrije Braha. Abazi ka thënë se eshte Gabim i madh nëse gruaja ime Mihjria mbulon bukurin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *