Ushtarja zvicrane e kallë emisionin me vallëzimin rep, shikuesit mbesin të befasuar

Këtë javë emisioni n’Kosovë Show është realizuar në Zvicër, përveç shumë të ftuarve nga fushat e ndryshme, i ftuar ishte edhe një zvicran, punonjës i Aerportit në Zurich, shkruan Gazeta NewBorn.

I pyetur për shqiptarët se a i njeh dhe se a janë shqiptarët puntorë, zvicrani u përgjigj se shqiptarët i njeh që moti.
Përveç tij, të ftuar në emision ishin edhe Mentor Kurtishi si dhe ushtarja në Zvicër me origjinië nga Kosova, Jetmira Avdyli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *