‘Jep një të puthur’, Haradinaj ia jep një mësim Kejvinës

Kryeministri refuzoi ta bënte një gjë të tillë dhe tha. “Një që të kap dorën, jep një të puthur dhe shpëton”.
Kejvina tashmë është kthyer në një nga vajzat më të pëlqyera për publikun shqiptar dhe shumë adhurues edhe e ndalojnë në rrugë e të tjerë e ngacmojnë.

Kjo është kthyer në shqetësim për Kejvinën pasi një djalë edhe i ka kapur dorën për ta ndaluar. Ermali i kërkoi kryeministrit Haradinaj t’i mësojë stile dhe teknika që Kejvina t’i përdorë kur t’i ndodhin ngjarje të tilla.

Kryeministri refuzoi ta bënte një gjë të tillë dhe tha. “Një që të kap dorën, jep një të puthur dhe shpëton”.

“Po pse sa veta do puth unë në ditë”, u përgjigj Kejvina.

“Aq sa të kapin për dore”, ja ktheu kryeministri duke shkaktuar të qeshura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *