Ndahen mes vete Motrat Mustafa

Motrat Mustafa kanë shoqëri të mirë me një pjesë të madhe të këngëtareve të estradës. Për to kanë fjalë të mira thuajse të gjitha, shkruan “Kosovarja”.
Motrat Mustafa thuajse gjithmonë shihen nën shoqërinë e njëra tjetrës. Ato, duken si të pa ndara.

Por, ka raste edhe kur i hasim veçmas. Pra, kjo nuk përbën ndonjë çudi të madhe, shkruan “Kosovarja”.
Në këtë foto, si rrallë herë e shohim Sahiden pa Safeten, por me Vjollca Haxhiun. Sahidja dhe Vjollca kanë shoqëri të mirë mes vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *