Naim Abazi-Bleonën dhe Mimozen: Nëse s’ju merr askush, ju marr unë, ju kam z…

Ka qenë të ftuar në emisionin “Seven Bizz”.
E në këtë emision, Mihrije Braha ka zbuluar një ‘sekret’ të Naim Abazit, shkruan Syri Kosova.

Ajo tha se kur Bleona u nda nga bashkëshorti, Naimi i paska thënë asaj që të martoheshin bashkë.
Këtë deklaratë të Mihrijes, mund ta gjeni nga minuta e 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *