E vërteta e aktivitetit të vajzës së Lutfi Hazirit në në Duabi

Kënga Haziri është vajza e kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri.

Bukuroshja ka kohë që po bënë përshtypje për shkak të pamjes së jashtme, por jo vetëm, shkruan “Kosovarja”.

Kanga u regjistrua dhe pranua në Harvard dhe kjo është një arritje e jashtëzakonshme për një të re kosovare.
E, pas këtij suksesi, Kanga i ka rezervuar vetes disa ditë pushimi e relaksi në vendin e mrekullive, në Dubai.

Pamjet flasin vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *