I ftuari vë në siklet Arbanën, jep përgjigjen që ajo nuk e priste

Shumica e emisioneve në Shqipëri janë të kontestuara dhe akuzohen për krijimin artificial të momenteve dramatike.
Ky skepticizëm përfshin edhe emisionin “Dua të të bëj të lumtur”.

Mbrëmjen e sotme ishte i ftuar një djalë së bashku me partneren e tij,
Ai kishte vendosur që t’i bëntë një surprizë të vëllait.

Ky i fundit ndërkohë ka lënë të shtangur moderatoren e emisionit, Arbanën, pasi tha diçka që e zuri tepër në vështirësi.
Ajo e pyet nëse e priste apo jo këtë surprizë.
Ndërkohë i ftuari i jep Arbanës përgjigjen që ajo nuk e priste:

Me vëllain erdha
Për të dalë nga situata, Arbana u mundua të shpjegojë që kjo është një teknikë e emisionit, por rezultoi një përpjekje e kotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *