Kejvina i bën spektakël Ermal Mamaqit, nuk do ta besoni sa bukur ja ka punuar mbrapa krahëve

Velina Kejvina ka braktisur emisioni e Ermal Mamaqit “Xing me Ermalit” në mes të sezonit.

Ajo ka debatuar me të pasi velinës i kishte ardhur një ofertë më e madhe në Itali nga një televzion prestigjioz që nuk ka dalë akoma publik.
Ermali i trishtuar dhe me ironike ka shkruar një shkrim për të teksa i thotë se nuk do ta hedhi në gjyq por do të jetë i gëzuar nëse ajo ecën lar e më lart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *