Naim Abazi: Jam munduar t’i pajtojë Adelinën me Leonorën

Konflikti që dikur kishin mes vete dhe rrahja mes Leonora Jakupit dhe Adelina Ismailit, pati tronditur kohë më parë gjithë publikun shqiptar.

Këngëtaret, akoma nuk flasin mes vete, ani pse Leonora pati thënë se do bënte duet me Adelinën.
Si do që të jetë, një nga iniciatorët për pajtimin mes tyre, është Naim Abazi.

Këtë gjë këngëtari e tha vet në një intervistë dhënë për emisionin “Mirage”, por, që fatkeqësisht nuk ka arritur një gjë të tillë.

Jam munduar ti pajtoj sepse të dyja janë artiste që kanë shumë vite karrier dhe do të ishte mirë që gjëra të tilla mos të ndodhin, por ata nuk më dëgjuan dhe nuk u pajtuan, ka deklaruar Naim Abazi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *