Mihrije Braha: Unë nuk kërkoj hakmarrje, jam grua e fortë

Mihrije Braha në insta storjen e fundit si duket ka dedikuar disa fjalë për ata që e “thumbojnë” vazhdimisht ku mes tjerash shkruan:

“Unë jamë një grua e fortë, nuk kërkoj hakmarje! Unë ecë para dhe e lë Zotin që të meret me punët e tjera” është ky shkrimi që ka vënë Mihrije Braha duke i bashkangjitur foton e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *