Nuk e keni ditur, por ja sa vite kanë dallim nga njëra-tjetra Motrat Mustafa

Safetja dhe Sahidja janë dy motrat shumë të njohura për publikun.
Ato janë dy këngëtare shumë të dashura dhe shumë aktive, shkruan ORAinfo.

Janë shumë të pëlqyera dhe të përfolura në publik e në media.
Ndonëse nuk e keni ditur, ato kanë vetëm 3 vite diferencë në moshë./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *