Akoma nuk keni parë gjë! “Pajtesa” hap këmbët dhe e bën “shpagën” në këtë mënyrë

Epo, jo më kot është cilësuar me rolin më qesharak dhe më interesant që kemi parë ndonjëherë.
Është fjala për aktoren e njohur, Fiona Gllavicën, e cila çdo natë sjell plot të qeshura dhe humor të pafund në ekranet tona.

Fiona, për dallim nga personazhi dhe roli që e identifikon në serialin “Çka ka shpija” e njohim më serioze dhe më me qëndrim.
Por, jo çdo herë duket të jetë e tillë, pasi ndonjëherë shpesh di të vijë qesharake edhe në jetën private e që padyshim duke i afruar fansat edhe më shumë.

E, këtë herë u pa duke e bërë shpagën dhe me disa lëvizje tejet të papritura që të shkriheshin së qeshuri.
Që nga fillimi ka ditur si të vijë e si të prezantohet, andaj u bë edhe kaq e njohur dhe e ndjekur më shumë se që duhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *