Gjyste Vulaj “hallakatet” në Koncert, Shikojeni çfarë atmosfere bën! (Video)

Ajo ka qenë e ftuar në një super koncert dhe ka dhuruar sic din vetëm ajo një super atmosferë në Bruksel për Festën e Flamurit. Kjo është Gjyste Vulaj dhe sic shihet jo vetëm në foto por edhe nga videot postuar në rrjetet sociale ajo e ka djegur atmosferën.

Gjyste Vula ne skene
Gjithashtu në këtë organizim kanë kënduar edhe artisti i madh Gena, e këngëtarë të tjerë si: Majk, Samanta etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *