Mihrije Braha çmend një “sheik” me muzikë tallava (PAMJE)

Këngëtarja Mihrije Braha, i ka hyrë fuqishëm muzikës tallava.
Ajo këto ditë bashkë me moren e saj Lorin, kanë qenë mjaftë të angazhuara në dasma dhe ahengje tjera.

Siçështë edhe kjo syneti, ku Mihrija siduket ka argëtuar shumë të pranishmit me muzikë tallava, shkruan Magazina.al
Vetë këngëtarja ka publikuar një video nga atmosfera që ka krijuar në një syneti, ndërsa shihet edhe një person i veshur si “sheik” i cili argëtohet shumë me atmosferën që krijon këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *