Nuk e nis mbarë, velinës së re të Ermal Mamaqit i ndodh e papritura (Video)

Velina e re e Ermal Mamaqit nuk e ka nisur dhe aq mirë karrierën e saj.
Në një video të publikuar nga Ermali, Belinda e cila tashmë ka zënë vendin e Kejvinës për pak u rrëzua në skenë duke shpjeguar reklamat.

Pas incidentit Ermali filloi ta ngacmoj duke i thënë si nuk u rrëzove të thyeje ndonjë dhëm, por që Belinda e kaloi me të qeshuara.
Ja videoja e cila u bë virale në rrjet:

ermali on Vidnews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *