Shikojeni me çfarë deklarate vjen tani Naim Abazi për Mihrijën! (PAMJE)

Naim Abazi ka reaguar me një shkrim ne një portal duke thëne se është i irrituar nga rastet e punsimeve te cilat po kryhen nga partitë politike dhe për ketë ka edhe një kërkese interesante.

“Kam me punësua Mihrijen si drejtoresh ne nje Gjimnaz te Prishtinës, po e pres veç konfirmimin ama spo di a drejtoreshe e profesoreshe”

“E keni bën bërllok ketë fare pune, nuk besoj qe është normale kjo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *