Kjo maturante vesh fustanin me të ‘çmendur’, i tëri i mbuluar me ‘ari’

Mbrëmja e maturës është bërë ngjarja më komerciale kohëve të fundit.

Shpenzime marramendëse bëjnë në moshën 18 vjeçare duke i kushtuar një vëmendje të veçantë veshjeve të shtrenjta.

Shumë të reja po komentohen në rrjetet sociale për pamjen e tyre dhe shumë prej tyre dëshirojnë të jenë pjesë edhe e mediave. Njëra prej tyre që ra në sy me fustanin e saj prej ari është edhe Ermira Sylejmani.

Ajo ka publikuar disa fotografi që tregon për pamjen e veçantë që kishte në këtë mbrëmje të maturës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *