Ja kush është burri i Gresa Behlulit, një biznesmen i njohur prishtinas

Gresa Behluli pritet që gjatë javës ti jep fund beqarisë gjatë kësaj jave
E derisa për këtë martesë ishte shkruar shumë nëpër media, shumë pak është shkruar për burrin e Gresës.

Dhëndëri i Shkurte Fejzës është një personalitet i njohur në Prishtinë.
Ai është një biznesmen i njohur derisa është bashkëortak në një kompani të njohur te teknologjisë informative si dhe është edhe nënpresident i Klubit Basketbollit Prishtina. /GazetaExpress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *