Kapen keq Ramadan Krasniqi me Afrim Muqiqin: Dani është njeri ma hiq qe kum taku, po ati lyp me i’a… (VIDEO)

Krisje raportesh apo prishjet janë një realitet i jetës dhe pse jo shumë i këndshëm për shumëkë. Prishje e inate kemi dhe në mesin e artistëve shqiptar, që kanë bërë bujë shumë shpesh e kanë zënë vend në media tona.

E lajmi për prishje raportesh mes dy këngëtarëve të muzikës popullore Afrim Muqiqi dhe Ramadan Krasniqi – Dani i bërë publik në promon e kësaj të Shtune na zuri në befasi të gjithëve.

Cila është arsyeja e prishjes ?! Cka ndodhi që relacioni i tyre u shkëputë? Shtypni hapesiren me poshte per te kuputar kete te vertet intersante:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *