Çfarë i ndodhi kështu Leonora Jakupit, a e priti këtë të ‘keqe’ sidomos nga nëna e saj? (Foto)

eonora Jakupi është ndër këngëtaret e pa krahasueshme, emër i konfirmuar prej shumë vitesh në skenën muzikore, shkruan “Kosovarja”.
Ylli i hitit “A vritet pafajsia” dhe shumë këngëve të tjera që pasuan karrierën e saj, në jetë e ka pasur përherë përkrahjen e pa krahasueshme të së ëmës.

Zonja Feride, ka qenë nënë tejet e përkushtuar dhe të bijës i ka dalë krahë në çdo iniciativë profesionale e private, shkruan “Kosovarja”.
Deri vonë ajo ishte menaxhere e karrierës së Leonores, ndërkaq tani këngëtarja merret kryesisht vetë me të gjitha gjërat që kanë të bëjnë me veprimtarinë e saj muzikore e artistike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *