Kur dhe me kë po martohet Platori i Naim Abazit?

Është paradoksale se sa shumë paragjykohen dhe njëkohësisht sa shumë lexohen lajmet që kanë të bëjnë me dasmat e të njohurve, lajmet që lidhen me rejat, e të ngjashme.

Detajet e dala nga dy dasmat e fundit, ajo e Gresa Behlulit dhe e djalit të Remzies Osmanit kanë pushtuar kategorinë rozë dhe kanë arritur të thithin audiencë të gjerë.

Kjo është e vërteta, ndërkohë që nuk kanë munguar as komentet e tipit “Na lodhet”.E, kush mund ta mohoj të vërtetën se neve si popull na pëlqejnë dasmat, kemi dëshirë të marrim vesh shumëçka rreth gjërave që ndodhin, madje edhe në dasmat e ahengjet e huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *