Tayna jep përgjigjen e shumëpritur, tregon a është në lidhje

Tayna ka treguar më në fund nëse është apo jo në idhje.
Tayna, është njëri nga emrat më të komentuar ditëve të sotme në botën e shoubizit shqipta.
Reperja, fillimet e para të karrierës i cili me hapa të sigurtë për të vazhduar më pas me të njëjtin ritëm. Këngët të cilat i ka lansuar në kanalin zyrtar në Youtube kanë marrë shumë klikime dhe fansat që e ndjekin janë të shumtë.

Mirëpo përveç suksesit në muzikë atyre u intereson të dinë edhe për jetën private të Taynës. Gjatë një interviste të dhënë për ‘E diel’ ajo më në fund e ka dhënë përgjigjen e shumëpritur.“Jo”, tha ajo duke cituar më pas edhe një pjesë të këngës së saj “Pow Pow”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *