Flet nusja e familjes Thaçi: Vellon ia besova një dizajneri serb

Kosova numëron një numër të madh dizajnerësh të cilët kanë arritur që punën e tyre ta paraqesin edhe jashtë vendit, shkruan GazetaBlic.Por, pavarësisht arritjeve të tyre, jo të gjithë ndahen të kënaqur me stilin apo edhe çmimin që ata i shesin produktet e tyre.

Fundja gjithçka është çështje shijesh, por nuk duhet lënë anash edhe çmimet stratosferike që kanë disa prej produkteve të tyre, qoftë edhe për veshjet më të thjeshta.E kjo ka bërë që njerëzit të cilët jetojnë në Kosovë, duke mos i anashkaluar edhe fytyrat e njohura publike, ta gjejnë veten të dizajnerë tjerë dhe jo ata kosovarë.

Shembull e kemi bashkëshorten e nipit të presidentit Hashim Thaçi, e cila ia ka besuar punën një dizajneri serb për vellon e dasmës së saj.

© Edona Ahmeti | Instagram – Në foto me dizajnerin serb, Mihailo Anusic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *