ESKLUZIVE: Shkurte Gashi e ndanë politikanin e njohur Kosovar nga gruaja dhe fëmijët, martohen ketë verë? (VIDEO)

Jeta e këngëtares se njohur Shkurte Gashit, është shumë e përfolur ajo tash është bërë cak i medieve, ku kanë zbuluar një lidhje me një politikan te njohur nga Kosova i cili është i martuar dhe ka fëmije.

PRIVE ka cituar se Shkurte Gashi tashme ka vendosur qe te martohet ketë vere, me politikanin nga Kosova, por për shkak te famës ajo nuk e tha emrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *