Remzie Osnami kupoi diçka nga dasma e saj dhe që nuk e kishte ditur më herët

Në dasmën e saj, Remzije Osmani kuptoi këtë gjë që s’e kishte kuptuar më herët. Dy javët që lamë pas, ajo ishte kryeqendra e mediave shqiptare për dasmën e madhe që organizoi me rastin e martesës së djalit.

Remzije Osmani, ishte nëna më e lumtur atë ditë!

Ajo ka folur për ndjesinë e veçantë që të jep fakti që djali po të martohet, ndërsa thotë se e ka kuptuar një gjë, që deri më atëherë s’e kishte kuptuar!

“Kur këndoja nëpër dasma s’e kuptoja se si asnjëherë nuk uleshin prindërit, edhe thoja si s’po lodhen more? Por sonte e kuptova. Qenka kënaqësi e veçantë”, ka thënë Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *