Shkurte Fejza e thotë troç – për këtë arsye do e linte burrin! (VIDEO)

E martuar për vjet e vjet dhe shumë e lumtur me familjen e saj, SHkurte Fejza javën që vjen në Nd’rrimin e Natës e thotë troç për çka do ndahej nga burri, Hajrush Behluli.

Këngëtarja e cila është simbol i këngëve patriotike në vend, vjen tejet simpatike në këtë intervistë në Nd’rrimin e Natës me Alaudin Hamitin, ku bashkë me të bijën Gresa Behlulin, flasin për dasmën në familje dhe raportin nënë e bijë.“Për çfarë do ndaheshe nga babi”, e pyet Gresa të ëmën në Haje ose Thuaje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *