Pas përplasjes për këngën, Motrat Mustafa tani ia bëjnë këtë ‘diss’ Shyhretës

Raporti në mes të Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit është tejet i përfolur për momentin në publik e në media.

Këngët që të dyja palët bënë për nënëat e tyre u bë ‘mollë sherri’ për raportin e tyre, shkruan ORAinfo.

Ishte e para Sahidja ajo që akuzoi Shyhreten për vjedhje të idesë, e më vonë reagoi edhe kjo e fundit.

Sot përmes disa postimeve, Motrat Mustafa kanë treguar se kënga e tyre po ecën shumë mirë.Duket sikur ky është një ‘diss’ për Shyhrete Behlulin./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *