‘Pajtesa’ zgjedh mashkullin më joshës mes Blerim Destanit dhe Nik Xhelilajt (VIDEO)

Fiona Gllavica ishte progatonistja e radhës në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage”.
Fiona Gllavica kishte për detyrë të zgjedhte mes emrave të njohur të shoubizit.

Në mesin e shumë opsioneve, ajo para saj kishte edhe emrat e kolegëve, shumë prej tyre miq të mirë të saj, andaj u vu në siklet të zgjedhte nga një opsion.
E pyetur se kush është mashkulli më joshës mes Blerim Destanit dhe Nik Xhelilajt, ajo dha një përgjigje të prerë, duke dhënë emrin e Xhelilajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *