Tuna: Nora Dhe Roberti Nuk Kanë Vlerë Aspak Për Mua, Çarrtet Nora I’a Kthen Me Inati

Ishte Roberti ai që drejtoi fjalë të ashpra ndaj Tunës në një prej intervistave të tij, duke kritikuar këngëtaren se dëshiron ta prishë familjen e tij, por se nuk do t’ia dalë asnjëherë.Tash, sipas Tunës,Roberti dhe Nora nuk kanë vlerë fare për të.“Nuk i kam komentuar,sepse për mua ata nuk kanë vlerë. Por pas kesaj vjen reagimi i Nores i cili nuk u prit se do te thuhej ashtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *