Sinan Hoxha përfshihet në konfliktin në mes të Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit

Mysafir i kësaj jave në emisionin n’Kosovë Show është Sinan Hoxha.
Këngëtari nga Shqipëria ka folur për jetën e tij private dhe karrierën muzikore.

Në një moment ai dha mendimin e tij për konfliktin në mes të Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit. Këto të fundit kanë mospajtime lidhur me ‘vjedhjen e idesë’ së një kënge.
Për më tepër ndiqeni intervistën në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *