Djali i Burdushit pasi bëri duet me Bleron e la muzikën për një arsye të fortë

Hysri Peqani, i njohur si Burdushi, pas qëndrimit disa javor prapa grilave, po e vazhdon në liri aktivitetin e tij si predikues shpirtëror, shkruan “Kosovarja”.

Burdushi, i është rikthyer aktivitetit, por edhe rrjeteve sociale, ku është mjaftë aktiv duke treguar shumëçka për jetën e tij të përditshme.

Pak vite më parë, djali i Hysri Peqanit, Besniku, nisi të merrej me muzikë, për çka babai i tij e mbështeste fuqishëm, madje i mundësoj që ta bënte edhe një bashkëpunim me Bleron, shkruan “Kosovarja”.

Po i ecte mirë muzika, por Besniku e la, duke iu rrekur studimeve dhe rrugës së fesë./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *