Njëri nga këta persona është këngëtari i njohur, a e dini cili

Ai ka publikuar një foto nga arkivat. Ramadan Krasniqi-Dani është kthyer në kohë. Kjo foto më siguri nga koha kur ka qenë në studime.

Dani, ka pyetur fansat dhe ndjekësit e tij në ‘Instagram‘ se cili është në imazh.Për ju që nuk po arrini ta gjeni, Ramadan Krasniqi është personi i katërt nga ana e majtë.Nuk paska ndryshuar edhe aq, apo jo?

Ndryshe, këngëtari nga Peja mbetet njëri nga zërat me të veçantë të muzikës shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *