Kamera e feshur! Momenti kur Shpetim Desku del nga velloja e nuses

Mbrëmë emisioni n’Kosovë Show solli momente shumë interesante. Të ftuar ishin e reja nga Ferizaji e cila u konvertua në islam ku foli për procesin e arritur deri në këtë pikë, një axhë nga Drenica i cili foli për ndryshimin e kohës dhe momente që ka përjetuar, shkruan Gazeta NewBorn.

Por emisioni u përmbyll me një kamerë të fshehur. Vajzat po e këndonin ”nusën” e cila po shkonte tek burri, por në fakt ndodhi e papritura. Nën vellon e kuqe të nusërisë nuk ishte nusja, por ishte moderatori i emisionit Shpetim Desku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *