Befason Adelina Ismaili:”Ky Biznesmen Shqiptar Në Zvicer Më Detyori Ti Ulem Në Prehër Dhe Ti Vallëzoj Për Para “(VIDEO)

Adelina në një intervist ka rrëfyer për jetën e saj ku dhe tregoi disa probleme që ka pasur në të kaluarën deri sa ka arritur në këtë vend ku është sot.Ndërsa Ajo në intervist tregoi edhe sekretin e jetës që nuk e ka treguar kurr deri sot,ajo flet për momentet që ka kaluar në gurbet, që në disa klube të nates në zvicer dhe gjermani pronaret e kishin detyruar që kjo tju ulet në preher.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *